Υπό κατασκευή | Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός   MSc   MSPM   MBA   PhD (cand)

Νικόλαος Καλυβιώτης: Εκπρόσωπος Τύπου ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

"Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον δρόμο που οδηγούσε στο αδιέξοδο της υπογραφής του τρίτου μνημονίου αγνοώντας το ΟΧΙ του ελληνικού λαού. Η υπογραφή του τρίτου μνημονίου συνοδεύτηκε με τρομοκράτηση του ελληνικού λαού και παρουσίαση του μνημονίου ως μονόδρομο. Διαφωνώντας με αυτή τη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και την ΠΑΣΟΚοποίηση του, παύω πλέον να τον στηρίζω και εντάσσομαι στη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ αντιπροσωπεύει το αριστερό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, που έμεινε συνεπείς σε αυτά που πιστεύουμε και πάντα διακηρύσσουμε ενάντια στην πολιτική αντιλαϊκών μέτρων και του νεοφιλελευθερισμού."

Ο Νικόλαος Καλυβιώτης είναι ιδρυτικό μέλος της επιτροπής πρωτοβουλίας για τη στήριξη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο Νομό Χαλκιδικής και ανέλαβε το γραφείο τύπου στη Χαλκιδική, με το οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στους ακόλουθους συνδέσμους.

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Email: laikhenothtachalkidikhs@gmail.com
url:laikienotitahalkidikis.blogspot.gr
Σελίδα Facebook: Λαϊκή Ενότητα Χαλκιδικής
Κανάλι YouTube: Λαϊκή Ενότητα Χαλκιδικής
  

 Φωτογραφία από την πρώτη συνάντηση της επιτροπής πρωτοβουλίας για τη στήριξη της
ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο Νομό Χαλκιδικής


Ο Νικόλαος Καλυβιώτης μαζί με τον αποχωρήσαντα πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, Κανταρά Τάσο και με τον αποχωρήσαντα πρώην υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παραλή Γιώργο στο Δημαρχείο Πολυγύρου (Σεπτέμβριος 2015).